Logo

Minty

Modules

Minty heeft een aantal standaard functies, deze kunnen nog verder uitgebreid worden door een aantal modules. Hieronder staan enkele modules weergegeven. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Daarom bieden wij ook maatwerk aan.

Module gebruikers
Hiermee kunt u bepaalde gebruikers toegeven tot de backend van uw website. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld content aanpassen en afbeelding uploaden.
Module nieuws
Met deze module kan er op een eenvoudige manier items op de website geplaatst worden. Het nieuwsitem wordt automatisch weergegeven in een overzicht.
Module informatiepagina's
Deze module biedt de mogelijkheid om op elke pagina extra informatie toe te voegen. Veel klanten gebruiken deze module om zoekwoorden voor google kwijt te kunnen op achterliggende pagina’s. Dit vergroot de vindbaarheid op zoekmachines.

SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

SEO heeft als doel een website hoger in zoekmachines terecht te laten komen. Door een website te optimaliseren wordt deze beter geïndexeerd en stijgt de vindbaarheid.

Om een hoge positie te verkrijgen moet een website op de juiste manier zijn ingedeeld en waardevolle content bevatten. Elke website ondergaat een goede analyse van de huidige situatie. De resultaten hiervan verwerken wij vervolgens in belangrijke elementen van uw website.